Фолклорен Празник в „Арена София“ през 2024г.

Николина и Мария Чакърдъкови Ви канят на Празник в зала „Арена София“ на 10.02.2024 г.
Фолклорен Празник в „Арена София“ през 2024 г.

Ще имате възможността да се потопите в магията на българския фолклор и през 2024 г. майка и дъщеря Чакърдъкови организират ново представление в „Арена София“. Концертът ще се състои на 10.02.2024 г. от 19:00 ч. в столичната зала „Арена София“.

Очаква Ви едно пищно и красиво изпълнение, в което ще чуете и видите едни от най-популярните песни на Николина и Мария Чакърдъкови. Всички любители на красивите български хора ще имат възможността да се впуснат в неспирни народни танци, заедно с Неврокопския танцов ансамбъл.

Заповядайте да пеем и да се веселим заедно. Облечете си носията, облечете си костюмът на клуба, който посещавате, обуйте си удобни обувки и ние Ви обещаваме една незабравима вечер, посветена на българското народно творчество.

Празник с Николина и Мария Чакърдъкови в зала „Арена София“ на 10.02.2024 г. от 19:00 ч. – събитието, за което дълго ще се говори! Не го пропускайте!

Билети Golden Circle

Със закупуването на билет  Golden Circle получавате “Преживяване с Николина и Мария Чакърдъкови”. Ще имате възможност да се видите лично с двете изпълнителки непосредствено преди концерта, ще можете да разговаряте с тях, да си направите снимка за спомен. Да разгледате какво се случва зад кулисите на шоуто. 

Ще получите ВИП посрещане, подаръци и възможността да гледате концерта от най – хубавите места! 

Купете билети Golden Circle на тел. 0887201966 или chakardakova@mail.bg

Концерт на Николина и Мария Чакърдъкови - 10.02.2024г. в зала "Арена София"

Сподели:

Прочетете още

Лазаровден – История, Обичаи, Песни

Лазаровден – История, Обичаи, Песни

Всяка година, точно 8 дни преди най-тежкия празник в християнския календар – Великден, отбелязваме Лазаровден. Красива традиция, която притежава богата символика, множество обреди, специфични песни,