Концерт 11.02.2023 в Зала 1 на НДК

Николина и Мария Чакърдъкови ви канят на 11.02.2023г. в зала 1 на НДК.
Концерт Февруари 2023 Зала 1 на НДК

Николина и Мария Чакърдъкови ви канят на 11.02.2023г. в зала 1 на НДК. Насладете се на мелодични песни, много музика и вихрени танци, със специалнотоучастие на Неврокопски танцов ансамбъл.

Цели 3 години двете изпълнителки не са присъствали на голяма сцена в гр. София. Но сега, заредeни с нови сили, с нови идеи и желание, да покажат новите си песни, ви канят на една незабравима българска вечер!

Мария Чакърдъкова е продължение на делото, песните, творчеството и музиката на Николина Чакърдъкова. Затова двете застават на една сцена, рамо до рамо, с още по – голяма сила и енергия. На сцената ще се потопите в магията на народната музика, ще станете свидетели на една „приказка” за приемствеността, за първите трепети, за любовта, за очакването, за мечтите,  за порива да пееш и танцуваш.

Обещаваме ви много емоции, много музика, танци и добро настроение с Николина и Мария Чакърдъкови, Неврокопски танцов ансамбъл и Оркестъра на Фолклор ТВ.

11.02.2023г. – Зала 1 на НДК

Сподели:

Прочетете още

Цветница – традиции и обичаи за празника

Цветница – традиции и обичаи за празника

Наближава един от най-големите християнски празници, който отбелязваме един ден след Лазаровден. Цветница се празнува в православната, католическата и протестантската църква винаги в неделя, една

Лазаровден – История, Обичаи, Песни

Лазаровден – История, Обичаи, Песни

Всяка година, точно 8 дни преди най-тежкия празник в християнския календар – Великден, отбелязваме Лазаровден. Красива традиция, която притежава богата символика, множество обреди, специфични песни,