Концерт 04.02 в Кюстендил

Любимият тандем Николина и Мария Чакъдъркови Ви канят на концерт на 04.02.2023 г. в Драматичен театър - Кюстендил.
Концерт 04.02.2023 г. в Драматичен театър Кюстендил

Николина Чакърдъкова е известна с уникалните си спектакли. Емблемата на българската народна музика ще се качи за първи път на сцената в гр. Кюстендил, заедно с дъщеря си Мария Чакърдъкова.

Майка и дъщеря Чакърдъкови, подкрепели от Петя Шапкова и Неврокопски танцов ансамбъл ще зарадват публиката в гр. Кюстендил с едно уникално фолклорно представление – предпремиера на големия дългоочакван спектакъл в Зала 1 на НДК. Любимите фолклорни изпълнители ще представят на всички почитатели на българската музика нови песни, хореография и красиви костюми.

Концертът ще се състои на 04.02.2023 г. (събота) от 16:00 ч. в Драматичен театър, гр. Кюстендил.

Билети за концерта може да закупите на Касата на Драматичен театър – Кюстендил, в порталите grabo.bg и ticketportal.com.

Нека заедно се насладим на едно незабравимо преживяване, изпълнено с българска народна музика, фолклорни ритми, песни и танци. Очакваме Ви!

Сподели:

Прочетете още

Цветница – традиции и обичаи за празника

Цветница – традиции и обичаи за празника

Наближава един от най-големите християнски празници, който отбелязваме един ден след Лазаровден. Цветница се празнува в православната, католическата и протестантската църква винаги в неделя, една

Лазаровден – История, Обичаи, Песни

Лазаровден – История, Обичаи, Песни

Всяка година, точно 8 дни преди най-тежкия празник в християнския календар – Великден, отбелязваме Лазаровден. Красива традиция, която притежава богата символика, множество обреди, специфични песни,