Концерт 04.02 в Кюстендил

Любимият тандем Николина и Мария Чакъдъркови Ви канят на концерт на 04.02.2023 г. в Драматичен театър - Кюстендил.
Концерт 04.02.2023 г. в Драматичен театър Кюстендил

Николина Чакърдъкова е известна с уникалните си спектакли. Емблемата на българската народна музика ще се качи за първи път на сцената в гр. Кюстендил, заедно с дъщеря си Мария Чакърдъкова.

Майка и дъщеря Чакърдъкови, подкрепели от Петя Шапкова и Неврокопски танцов ансамбъл ще зарадват публиката в гр. Кюстендил с едно уникално фолклорно представление – предпремиера на големия дългоочакван спектакъл в Зала 1 на НДК. Любимите фолклорни изпълнители ще представят на всички почитатели на българската музика нови песни, хореография и красиви костюми.

Концертът ще се състои на 04.02.2023 г. (събота) от 16:00 ч. в Драматичен театър, гр. Кюстендил.

Билети за концерта може да закупите на Касата на Драматичен театър – Кюстендил, в порталите grabo.bg и ticketportal.com.

Нека заедно се насладим на едно незабравимо преживяване, изпълнено с българска народна музика, фолклорни ритми, песни и танци. Очакваме Ви!

Сподели:

Прочетете още

Добруджанска фолклорна област

Добруджанска фолклорна област

Фолклорът на българския народ предава културата, мъдростта и съзнанието на българите и ги запазва през поколенията. Народното творчество е красиво и богато на разнообразни произведения.

Северняшка фолклорна област

Северняшка фолклорна област

Богатството на красивия български фолклор го прославя из целия свят. Това разнообразие се дължи на разделянето на България на отделни малки етнографски територии, наречени фолклорни

Тракийска фолклорна област

Българският фолклор, с огромното си разнообразие от народно творчество, музика, песни и танци, е прославил малката ни страна на световно ниво.  Това фолклорно разнообразие до