Концерт 04.02 в Кюстендил

Любимият тандем Николина и Мария Чакъдъркови Ви канят на концерт на 04.02.2023 г. в Драматичен театър - Кюстендил.
Концерт 04.02.2023 г. в Драматичен театър Кюстендил

Николина Чакърдъкова е известна с уникалните си спектакли. Емблемата на българската народна музика ще се качи за първи път на сцената в гр. Кюстендил, заедно с дъщеря си Мария Чакърдъкова.

Майка и дъщеря Чакърдъкови, подкрепели от Петя Шапкова и Неврокопски танцов ансамбъл ще зарадват публиката в гр. Кюстендил с едно уникално фолклорно представление – предпремиера на големия дългоочакван спектакъл в Зала 1 на НДК. Любимите фолклорни изпълнители ще представят на всички почитатели на българската музика нови песни, хореография и красиви костюми.

Концертът ще се състои на 04.02.2023 г. (събота) от 16:00 ч. в Драматичен театър, гр. Кюстендил.

Билети за концерта може да закупите на Касата на Драматичен театър – Кюстендил, в порталите grabo.bg и ticketportal.com.

Нека заедно се насладим на едно незабравимо преживяване, изпълнено с българска народна музика, фолклорни ритми, песни и танци. Очакваме Ви!

Сподели:

Прочетете още

Шопска фолклорна област

Шопска фолклорна област

Богатството на българския фолклор е повлияно от наличието на отделни етнографски области в страната. Всяка, от които се характеризира със свои собствени черти, особености и

Пиринска фолклорна област

Пиринска фолклорна област

България е малка държава, но за сметка на това се гордее е несравнимо богат български фолклор. Народното ни творчество е свързано с духа, културата и