Концерт 11.02.2023 в Зала 1 на НДК

Николина и Мария Чакърдъкови ви канят на 11.02.2023г. в зала 1 на НДК.
Концерт Февруари 2023 Зала 1 на НДК

Николина и Мария Чакърдъкови ви канят на 11.02.2023г. в зала 1 на НДК. Насладете се на мелодични песни, много музика и вихрени танци, със специалнотоучастие на Неврокопски танцов ансамбъл.

Цели 3 години двете изпълнителки не са присъствали на голяма сцена в гр. София. Но сега, заредeни с нови сили, с нови идеи и желание, да покажат новите си песни, ви канят на една незабравима българска вечер!

Мария Чакърдъкова е продължение на делото, песните, творчеството и музиката на Николина Чакърдъкова. Затова двете застават на една сцена, рамо до рамо, с още по – голяма сила и енергия. На сцената ще се потопите в магията на народната музика, ще станете свидетели на една „приказка” за приемствеността, за първите трепети, за любовта, за очакването, за мечтите,  за порива да пееш и танцуваш.

Обещаваме ви много емоции, много музика, танци и добро настроение с Николина и Мария Чакърдъкови, Неврокопски танцов ансамбъл и Оркестъра на Фолклор ТВ.

11.02.2023г. – Зала 1 на НДК

Сподели:

Прочетете още

Фолклорни области на България

Фолклорни области в България

Богатството на красивия български фолклор е световноизвестно и признато. Но малко хора знаят, че това разнообразие е резултат от разделянето на страната на шест отделни

Странджанска фолклорна област

Странджанска фолклорна област

В българския фолклор са обособени шест отделни фолклорни области – Пиринска, Шопска, Родопска, Тракийска, Северняшка и Добруджанска фолклорна област. Според редица източници, обаче, народното творчество разделя България

Добруджанска фолклорна област

Добруджанска фолклорна област

Фолклорът на българския народ предава културата, мъдростта и съзнанието на българите и ги запазва през поколенията. Народното творчество е красиво и богато на разнообразни произведения.

Младост Пее и Танцува

Последвайте ни в YouTube