Концерт 11.02.2023 в Зала 1 на НДК

Николина и Мария Чакърдъкови ви канят на 11.02.2023г. в зала 1 на НДК.
Концерт Февруари 2023 Зала 1 на НДК

Николина и Мария Чакърдъкови ви канят на 11.02.2023г. в зала 1 на НДК. Насладете се на мелодични песни, много музика и вихрени танци, със специалнотоучастие на Неврокопски танцов ансамбъл.

Цели 3 години двете изпълнителки не са присъствали на голяма сцена в гр. София. Но сега, заредeни с нови сили, с нови идеи и желание, да покажат новите си песни, ви канят на една незабравима българска вечер!

Мария Чакърдъкова е продължение на делото, песните, творчеството и музиката на Николина Чакърдъкова. Затова двете застават на една сцена, рамо до рамо, с още по – голяма сила и енергия. На сцената ще се потопите в магията на народната музика, ще станете свидетели на една „приказка” за приемствеността, за първите трепети, за любовта, за очакването, за мечтите,  за порива да пееш и танцуваш.

Обещаваме ви много емоции, много музика, танци и добро настроение с Николина и Мария Чакърдъкови, Неврокопски танцов ансамбъл и Оркестъра на Фолклор ТВ.

11.02.2023г. – Зала 1 на НДК

Сподели:

Прочетете още

Добруджанска фолклорна област

Добруджанска фолклорна област

Фолклорът на българския народ предава културата, мъдростта и съзнанието на българите и ги запазва през поколенията. Народното творчество е красиво и богато на разнообразни произведения.

Северняшка фолклорна област

Северняшка фолклорна област

Богатството на красивия български фолклор го прославя из целия свят. Това разнообразие се дължи на разделянето на България на отделни малки етнографски територии, наречени фолклорни

Тракийска фолклорна област

Българският фолклор, с огромното си разнообразие от народно творчество, музика, песни и танци, е прославил малката ни страна на световно ниво.  Това фолклорно разнообразие до

Младост Пее и Танцува

Последвайте ни в YouTube