Коледен подарък 2022 г. – билет за концерт

Предложение за оригинален коледен подарък – билет за концерта на Николина Чакърдъкова на 11.02.2023г. в Зала 1 на НДК.
Коледен подарък - билет за концерт

Идва най-прекрасното време от годината – Коледа! С наближаването на този светъл празник, започват и трескавите подготовки – украсяването, пазаруването и плануването на забави.

Магията на Коледа се крие във времето прекарано със семейството, в щастливите мигове около елхата, които ще се превърнат в мили спомени. Празникът събира близките заедно и носи топлина и светлина. Безспорно вярваме в това.

Знаем също, че всеки иска да зарадва любимите хора с оригинален подарък, който предизвиква запомнящи се емоции. Това, обаче, често се оказва сложно и трудно за изпълнение, защото този процес изисква много време, енергия и средства.  

Предложение за оригинален подарък за Коледа е билет за концерт на любим изпълнител. Изненадайте близките си за празниците с едно незабравимо преживяване – предстоящия концерт на Николина и Мария Чакърдъкови, който ще се състои на 11.02.2023 г. в Зала 1 на НДК.

Майка и дъщеря Чакърдъкови, заедно с Неврокопски танцов ансамбъл и Оркестъра на Фолклор ТВ, ще потопят гостите на събитието в магията на българския фолклор. Те ще се насладят на много ритмични песни, нестихващи танци, красиви костюми и декори

Билетът гарантира незабравимо преживяване с много емоции и ярки спомени за цял живот. Коледният подарък, освен оригинален, е достъпен и лесен за реализиране. Цените на билетите варират между 20 лв. и 70 лв.

Като направите този подарък, не забравяйте да го опаковате по интересен начин. Ето няколко от нашите предложения за оригиналната опаковка на коледния подарък билет за концерт.

Коледен подарък - билет за концерт
Коледен подарък - билет за концерт - 1
Коледен подарък - билет за концерт - 2

Сподели:

Прочетете още

Добруджанска фолклорна област

Добруджанска фолклорна област

Фолклорът на българския народ предава културата, мъдростта и съзнанието на българите и ги запазва през поколенията. Народното творчество е красиво и богато на разнообразни произведения.

Северняшка фолклорна област

Северняшка фолклорна област

Богатството на красивия български фолклор го прославя из целия свят. Това разнообразие се дължи на разделянето на България на отделни малки етнографски територии, наречени фолклорни

Тракийска фолклорна област

Българският фолклор, с огромното си разнообразие от народно творчество, музика, песни и танци, е прославил малката ни страна на световно ниво.  Това фолклорно разнообразие до

Младост Пее и Танцува

Последвайте ни в YouTube