Коледен подарък 2022 г. – билет за концерт

Предложение за оригинален коледен подарък – билет за концерта на Николина Чакърдъкова на 11.02.2023г. в Зала 1 на НДК.
Коледен подарък - билет за концерт

Идва най-прекрасното време от годината – Коледа! С наближаването на този светъл празник, започват и трескавите подготовки – украсяването, пазаруването и плануването на забави.

Магията на Коледа се крие във времето прекарано със семейството, в щастливите мигове около елхата, които ще се превърнат в мили спомени. Празникът събира близките заедно и носи топлина и светлина. Безспорно вярваме в това.

Знаем също, че всеки иска да зарадва любимите хора с оригинален подарък, който предизвиква запомнящи се емоции. Това, обаче, често се оказва сложно и трудно за изпълнение, защото този процес изисква много време, енергия и средства.  

Предложение за оригинален подарък за Коледа е билет за концерт на любим изпълнител. Изненадайте близките си за празниците с едно незабравимо преживяване – предстоящия концерт на Николина и Мария Чакърдъкови, който ще се състои на 11.02.2023 г. в Зала 1 на НДК.

Майка и дъщеря Чакърдъкови, заедно с Неврокопски танцов ансамбъл и Оркестъра на Фолклор ТВ, ще потопят гостите на събитието в магията на българския фолклор. Те ще се насладят на много ритмични песни, нестихващи танци, красиви костюми и декори

Билетът гарантира незабравимо преживяване с много емоции и ярки спомени за цял живот. Коледният подарък, освен оригинален, е достъпен и лесен за реализиране. Цените на билетите варират между 20 лв. и 70 лв.

Като направите този подарък, не забравяйте да го опаковате по интересен начин. Ето няколко от нашите предложения за оригиналната опаковка на коледния подарък билет за концерт.

Коледен подарък - билет за концерт
Коледен подарък - билет за концерт - 1
Коледен подарък - билет за концерт - 2

Сподели:

Прочетете още

Концерт 04.02.2023 г. в Драматичен театър Кюстендил

Концерт 04.02 в Кюстендил

Любимият тандем Николина и Мария Чакъдъркови Ви канят на концерт на 04.02.2023 г. в Драматичен театър – Кюстендил.

Шопска фолклорна област

Шопска фолклорна област

Богатството на българския фолклор е повлияно от наличието на отделни етнографски области в страната. Всяка, от които се характеризира със свои собствени черти, особености и

Пиринска фолклорна област

Пиринска фолклорна област

България е малка държава, но за сметка на това се гордее е несравнимо богат български фолклор. Народното ни творчество е свързано с духа, културата и

Концерт Февруари 2023 Зала 1 на НДК

Концерт на Николина и Мария Чакърдъкови
11.02.2023г. - Зала 1 на НДК