logo

'ПОДАРИ ЩАСТИЕ'

Инициативата “ПОДАРИ ЩАСТИЕ” и „НАЙ-ГОЛЯМОТО БОГАТСТВО...“

Галерия

В трудното време, в което живеем рядко се случва някой неочаквано да ти подари нещо, да ти подаде ръка! Песента винаги е била онази сила, която обединява хората независимо от култура, религия, възраст, социален статус... За това Николина Чакърдъкова иска да подеме национална кампания /инициатива/ „Подари щастие” посветена на всички онези слоеве от обществото, които са в затруднение днес - безработни, пенсионери, социално-слаби и т.н.. Всеки помага с каквото може. Това, което тя може да даде от себе си са много музика, песни, танци, душа и сърце и да подари два незабравими часа, в които се надяваме всеки един да изпита това щастие, за което тя пее в песните си. А ето и как реши да го направи....

Работейки по реализацията на проекта „Най-голямото богатство“ и отчитайки различни фактори, като влаганите немалко финансови средства и тяхната ефективност, цените на билетите, засиления интерес на хора с по-ниски доходи, датата на спектакъла /в навечерието на коледните празници/, се роди и оформи идеята да изнесем още един почти благотворителен спектакъл със символични цени на билетите /само за да има ред в залата/. Творческите, художествените и техническите екипи също застанаха зад идеята и ще работят без хонорари, а наемът за техническото и технологично оборудване за това допълнително представление ще бъде с от 30% до 50% намаление и в крайна сметка общо бюджета за двете представления се увеличава само с 10%.

Затова бихме искали да ни помогнете заедно да осъществим тази идея – всеки според възможностите си – чрез закупуване на билети от лимитираната серия или дарение. Защото когато човек се научи да дава, тогава наистина оценява , че най – голямото богатство са здравето, силата, мирът, любовта ... и възможността да можеш да подариш щастие!

Николина Чакърдъкова в "Шоуто на Слави"

добавено на 5|декември|2013г.

Николина Чакърдъкова на живо в предаването "Шоуто на Слави" от 04-ти декември 2013г.

"Подари щастие"

добавено на 3|февруари|2014г.

Николина Чакърдъкова в рубриката "Филм" на Фолклор ТВ

Избрано видео

Изтегли видео

... да подариш щастие!